"Det handlar inte om att svika människor som är i nöd. Men vi måste våga prata om problemen med massinvandringen och jag är så trött på denna förbudskör som skriker när man ställer obekväma frågor."

"Vi har i dag ett hot över hela Europa när det gäller islam. Extremism och besinningslöst hat mot vår existens och civilisation är uttalad så gott som varje dag."

Dagen: "Men alla partier tar väl avstånd från islamistisk extremism?"

Christiansson: "Jo, men så fort någon pratar om det här blir man uthängd som islamofob och främlingsfientlig. Jag fattar inte varför vi är så rädda."

Så långt hänger jag med...

Men Christiansson fortsätter: "Den enda som vågar prata om detta är Jimmie Åkesson och därför är det inte alls konstigt att folk röstar på Sverigedemokraterna."

Visst ligger det något i att Åkesson är "den enda" (kanske något överdrivet...), men att det därför "inte alls" är "konstigt att folk röstar på Sverigedemokraterna" bygger på en logik som är minst sagt... undermålig.

En logik på samma nivå som att påstå att eftersom korven i korvkiosken inte håller måttet är det inte konstigt att folk hellre väljer korven som hunden lämnat efter sig på marken...

Jo, Christiansson, det är fortfarande "konstigt" att man inte anstränger sig mer för att hitta bättre alternativ att rösta på än SD, hur "protest"-benägen man än är.

D D D D D D D D KT

************