fredag 6 januari 2012

Snacka om verklighetsanpassning

Från och med nu kommer också män att erkännas som möjliga våldtäktsoffer av den amerikanska regeringen.

Snacka om verklighetsanpassning. Gjordes inte det tidigare? Skrämmande att det behövde dröja ända till 2012.

Detta betyder att antalet personer som godkänns som våldtäktsoffer kommer att öka, liksom "de medel som kan komma att anslås i arbetet för att förhindra våldtäkter och för att ge stöd till våldtäktsoffer".

Verklighetsanpassning, som sagt.

4 kommentarer:

 1. Ja man kan verkligen undra hur de har tänkt tidigare när killar kommer in på polisstationen och säger att de blivit våldtagna. Kanske polisen då sa "Nej det får du inte ha varit, gå hem"? Mycket mystiskt det där...

  SvaraRadera
 2. et gäller fortförande inte normalfallet, det är våldtäkt om pojken är minderårig. Men det krävs annars fortförande penetration enligt lagtexten för att det ska klassas som våldtäkt. Pessmeddelandet säger bara att kvinnor KAN åtalas får våldtäkt, vilket de kan OM pojken är minderårig eller de penetrerar någon med NÅGOT. Men om de tvingar till sig sex så är det inte våldtäkt enligt den lagen.

  Vi har samma sjuka system i Sverige. EN man dömdes för våldtäkt efter att ha onanerat en sovande kvinna eftersom han hade fört in sitt finger. EN kvinna onanerade en sovande man, hon dömdes för sexuellt ofredande. Penetration är kopplat till dessa brott även i Sverige. Exakt samma handling rubricerats olika även i Sverige beroende på om det skett penetration eller ej, Detta finns det nu domar på.

  Man undrar ju vart är feministerna? Men detta drabbar ju såklart män då är det skitsamma.

  SvaraRadera
 3. Pinsamt att det inte skett tidigare, men vad ska man tro om ett kristet fundamentalt land

  SvaraRadera
 4. Jag blev så chockad när jag läste detta. Jag trodde det var en självklarhet att även killar kunde bli våldtagna, men tydligen inte enligt USA. USA sjunker i värde för varje dag i mina ögon.

  SvaraRadera