torsdag 26 januari 2012

Då förstår jag...

Fem journalister på DN Stockholmsdebatt anklagar Filippa Reinfeldt, moderat hälso- och sjukvårdsborgarråd i Stockholm, för att undvika att svara på svåra frågor från medierna.

Filippa Reinfeldt säger i en intervju i Dagens Media att det i grunden rör sig om ett försök från sossarna att misskreditera henne.

Har de tid med sån't i dessa dagar?

Reinfeldt: "Det spelar ingen roll hur många intervjuer jag ger, de säger fortfarande samma sak."

Okey, då förstår jag... det är ju tidsbesparande.

"På frågan om hon håller med om att det är viktigt för en politiker att ställa upp och svara på journalisternas frågor svarar Reinfeldt att förtroendevalda på alla nivåer måste finnas tillgängliga för medierna."

Hon undviker alltså här att undvika svara på frågan...

Bra, Filippa.

2 kommentarer:

  1. Det är klart!Du tänkte använda det som argument.Det enda svar NI har är `sänka skatten` till de välställdas förmån!Jag skulle vilja fråga dig, hur många familjer känner du med minst 2-6 barn som kan regelbundet besöka restuaranger eller överhuvudtaget känner någon `låginkomsttagare`som ensamstående förälder eller folk som tjänar mindre än 15000kr i månaden?

    SvaraRadera
  2. Om hon någonsin har svarat på frågan, vill jag gärna läsa det någonstans, för att sätta mig in i det hela och förstå hur hon resonerar.

    SvaraRadera