måndag 7 januari 2013

Hoppas...

SD:s medlemstal har ökat kraftigt sedan i somras, med närmare 2 500 nya medlemmar, nästan 1 000 medlemmar bara i november.

Hoppas att de flesta gick över från något av de övriga etablerade partierna. Så att dessa mer och mer töms på rasism och främlingsfientlighet.

AB AB SvD SvD SKD HD HD GP GP

************

Besök gärna
min sida på poeter.se!

8 kommentarer:

 1. Ja exakt, sådana åsikter har ingen koppling till övriga partier och det är inga anhängare man vill ha. För övrigt undrar jag hur man är funtad om man väljer att sympatisera med ett parti efter att det uppdagats att partitopparna bråkar på stan och beter sig allmänt svinigt och rasistiskt?? Sicka nötter det finns alltså..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar olika. Gud nåde den som inte håller med mig, de är inte värda en plats i samhället, de är underlägsna människor som inte bör få ha rösträtt. De är så lågutbildade att de inte förstår vad som är bäst för landet, men det vet jag. Så därför ska vi trycka ner, mobba och upplysa dessa människor med den rätta läran, den politiska korrektheten som florerar överallt i Sverige. Jag gillar olika...

   Radera
 2. Titta på alla andra partier så får du se vilka stora mängder med nötter det finns. Maktmissbruk årets alla dagar. Girighet och direkta brott mot lagar och regler. Politikerna uppträder fullständigt respektlöst gentemot folket.
  Nötterna finns överallt och de är många. De finns i alla partier. Inga undantag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tar Atanamir28 januari, 2013

   Skillnaden är ju att knasbollarna som uppdagas inom SD blir uteslutna ur partiet. I de andra partierna så sopas skandalen under mattan och personen i fråga omplaceras tills folk har glömt bort vad dom gjort.

   Radera
 3. "De finns i alla partier. Inga undantag." Självfallet så.

  Men Du har sannolikt en högre grad av rasism och främlingsfientlighet i SD. Eller hur?

  SvaraRadera
 4. Tror inte att SD skiljer sig från de andra partierna. Skillnaden är att SD öppet vågar prata om ett jätteproblem medan övriga inte vågar vara ärliga. De är livrädda för att bli jagade av drevet. Problemet jag pratar om är den svenska asylpolitiken, inte människorna som kommer hit.

  Nej, jag röstar inte på SD. Däremot tror jag att SD är det enda partiet som har en öppen och ärlig syn på invandringen.
  Jag vill ha en politik som är bra såväl för landet som svenskar och invandrare. Dagens politik passar ingen och ställer bara till med problem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Problemet med SD och dess medlemmar är att de ser alla Sveriges samhällsproblem som ett resultat av en påhittad "massinvandring". Det finns absolut problem med dagens invandringspolitik, framförallt när det gäller arbetskraftsinvandring utan krav på ordentliga villkor som regeringen och Mp implementerat samt avsaknaden av ett socialt protokoll när det gäller arbetskraft från EU, vilket innebär att facket inte får försöka göra något åt kassa arbetsvillkor för EU-arbetare. Båda dessa leder till att utländsk arbetskraft utnyttjas för att dumpa löner på arbetsmarknaden, men för att hitta någon som vill åtgärda det behöver man inte vända sig till ett rasistiskt parti, se Jonas Sjöstedts artikel i Sydsvenskan häromdan exempelvis: http://www.sydsvenskan.se/opinion/aktuella-fragor/arbetskraftsinvandringen-missbrukas/

   Sen är det såklart integration, men inte heller där behöver man vända sig till ett rasistiskt parti, gör man det motverkar man snarare integrationen av invandrare än främjar den.

   Radera
  2. Tar Atanamir29 januari, 2013

   Jämfört med resten av västvärlden så är Sveriges nuvarande invandringspolitik EXTREM. När Centerpartister dräglar över Kanadas invandringspolitik så berättar de självklart inte att den är MER restriktiv än den politik SD vill att Sverige ska ha.

   Sverigedemokraterna är för övrigt FÖR kvalificerad arbetskraftsinvandring. Har du hört något annat så har du fallit för propagandalögnen om SD.

   Radera