lördag 21 januari 2012

Jag börjar känna mig lite pissed-off på det här nu...

Uppfyllandet av mina (och mångas) förhoppningar om att politiken skall få börja handla om... politik igen - med sakfrågor, innehåll och genomförande i fokus - lär få skjutas på obestämd framtid...

Oberoende av vilket utfall dagens Juholt-presskonferens än får, lär en fortsättning - som har med allt annat än politik att göra - följa... under lång tid.

Beklagligt. Men oundvikligt, så länge inte

1) tillräckligt många politiker i ledande ställning lägger maktstridigheter och prestige åt sidan och på allvar prioriterar viktigare saker. Saker som berör medborgarnas - Din och min - vardag och framtid.

Och på så sätt förtjänar vårt förtroende.

2) massmedia tar sitt ansvar i sammanhanget och även de börjar fokusera på väsentligheter, och inte bara på sån't som skapar säljande rubriker.

Det handlar om att lägga krutet på det som gör positiv skillnad. För allas vårt välmåendes skull. Är det inte det politik handlar om?

Jag börjar känna mig lite pissed-off på det här nu...

SVT SVT SVT SVT SVT SVT SVT SVT SVT SVT DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN DN SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD SvD GP GP GP GP GP GP GP GP GP GP GP GP GP GP GP GP D D D D D D D D D D D D D

2 kommentarer:

  1. Jag är så trött på det hela.
    Nu verkar det legalt att ha en ledare som endast vurmar för de rika och friska i samhället
    Det kan inte bli mer katastrof än det är nu med F.R. vid makten

    SvaraRadera
  2. Det vore ju trevligt men det finns inga drivkrafter som verkar för vare sig 1) eller 2). Så det kan inte bli som du vill!

    SvaraRadera