måndag 10 oktober 2011

Än finns det hopp för mänskligheten...

En bh ingår numera i den militära utrustningen för kvinnor, enligt en rapport från Militärhögskolan i Halmstad, något som utgör "en milstolpe i försvarets jämställdhetsarbete".

"Dessutom finns det möjlighet för de kvinnliga rekryterna att lämna in sin bh för tvätt."

Än finns det hopp för mänskligheten...

3 kommentarer:

 1. Erik Bergström11 oktober, 2011

  De som jag har pratat med tycker denna bh är riktigt dålig och föredrar därför att fortsätta använda sina egna.

  Förut fick kvinnor i försvaret extra pengar för att köpa just underkläder så som trosor och bh men nu när försvaret skaffat egna modeller som ska "passa alla kroppar" så kommer de pengarna försvinna. Det kommer vara fel att ha civil utrustning under uniformen då det underminerar brandsäkerheten hos uniformssystemet.

  Så man kan väl säga att det är ett steg framåt men två steg tillbaka. I alla fall för de kvinnor som tvingas ha på sig dessa kläder.

  SvaraRadera
 2. Undrar om det är ärliga plagg eller om det är push-ups?

  SvaraRadera
 3. På ett sätt är det bra, eftersom det lär vara jävligt dåligt för kroppen att arbeta med kroppen på det sätt som kan ske inom försvaret ifall man har bröts som skumpar omkring. Men om det är som Erik skriver att alla får samma BH är det ju riktigt uselt, eftersom människor har olika kroppstyper, bröststorlek o.s.v. och därmed olika behov av BH-modeller. Så det bästa vore väl om man kunde välja själv vilken BH man använder.

  SvaraRadera