lördag 2 april 2011

Håkans nät- & nyhetsflukt 110402

  • Pappakampanjen Klart jag ska vara hemma! är (dessbättre, hoppas jag) inget aprilskämt, men drog igång igår - 1 april - för andra året i rad.

Utvecklingen går åt rätt håll, men på tok för långsamt. Bl a är det en femtedel av papporna som inte tar ut några dagar alls. Bedrövligt egentligen.

Kampanjens syfte är att ge inspiration till pappor att vara med sina småbarn längre perioder och ta större ansvar för dem, och att hjälpa och inspirera företag till en mer tillåtande föräldrakultur.

Kampanjmakarnas metod är att skriva debattartiklar, sitta i tv-soffor och hålla föreläsningar.

Lycka till!

  • En tavla, som ägaren (Northhamptonshire, England) köpt på loppis för 1000 kronor för att han gillade ramen, visade sig vara värd 400 miljoner. (EXP)

"Penseldragen liknar Cezannes tidiga stil. Om det är en av hans tidigast kända verk är den värd minst 40 miljoner pund" säger värderingsmannen Tim Conrad hos Wilfords.

Schysst förtjänst, får man nog säga...

  • Schysst förtjänst har nog också otrohetssajten Victoria Milan, efter all gratis publicitet i medierna den senaste tiden. 

Men nu medger företaget att de inte kan garantera användarna anonymitet. Bilder som ska vara maskerade på sajten har läckt ut vid flera tillfälle, efter attacker från hackare.

"Alla system, även schweiziska banker, kan utsättas för kriminella handlingar. Så är det med internet" säger företagets vd Sigurd Vedal.

Och all lögn och allt bedrägeri har en tendens att förr eller senare tvingas fram i ljuset. Med eller utan "hjälp" av kriminella handlingar.

En moralisk "naturlag".


Rock-Ragge slog igenom redan 1957, och hade en spelning inbokad så sent som i oktober förra året, en spelning han dock behövde ställa in.

Jag har inga starkare minnen av Rock-Ragge, men såg honom nå'n gång på 70-talet tillsammans med Rockfolket på nå't lastbilsflak på nå'n skånsk marknad. Jag tyckte - 12-13 år gammal - att han var stencool...

Vila i frid.

SVTAB, EXP, SvD, GP, NSK, LT, HD


"Surt, sa räven om rönnbären" tänker jag...

Berglund: "Man har mjölkat ut det som går."

Låt TV-publiken avgöra det. Så länge det finns en publik kommer programmet att fortleva, tror jag.

EXP, EXP, EXP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar